Usluge

Anti Age

+ + +

Anti age program je program hrono ishrane. Naš cilj je da svaki čovjek dobije osnovno znanje o funkciji svog organizma jer je to znanje osnov očuvanja zdravlja. Program hrono ishrane omogućava da se bez velike muke, za kratko vrijeme nauče svi principi zdrave ishrane i pravilan izbor, kao i dobre kombinacije svih namirnica. Naročito je značajan po tome što se sva pravila mogu primjeniti unutar porodice i što se djeca mogu veoma rano pravilno usmjeriti ka cilju da imaju dug i zdrav život. 

 

Program ne podrazumjeva brojanje kalorija, mjerenje namirnica i određvanje količine hrane, ne postoje jelovnici kao ni zadati recepti.Naprotiv, filozofija programa je u tome da se svaki čovjek dobije znanje koje će biti osnov za njegovu sopstvenu inicijativu, maštovitost i snalaženje u svakodnevnim životnim situacijama.

 

U okviru našeg centra za dijagnostiku obavljamu sve neophodne dijagnostičke procedure. Analizu sastava tijela, na IN BODY 520 ANALIZATORU ,odnosno precizan uvid u to što naše tijelo koristi , ili ne koristi u svrhu stvaranja životne energije, određivanja bazalnog metabolizma, UZ - čni pregled abdomena( jetre i pankreasa kao i ključnih organa za varenja) , pregled štitneljezde i nadbubrežnih žljezda (važnih za metabolizam) i skrining  velikih krvnih sudova (aorte i karotida) , u cilju dijagnostike arterioskleroze. Obavezne su i labaratorijske analize krvi (KKS, šećer, trigliceridi, holesterol - analize mogu biti stare do 6 mjeseci).

 

Zatim, u toku višemjesečnih konsultativnih pregleda i kontrola, pratimo postignute rezultate.

 

Svako novo iskustvo u praksi proteklih godinama nam  je omogućilo da napraavimo najkvalitetniji program sa apsolutnim uspjehom jer ovaj program u potpunosti odgovara našem prosječnom čovjeku i zato smo ga i registrovali u ovom obliku. Ovaj oblik programa je proizvod ličnog rada dr.Ane Gifing sa preko 7 000 pacijenata sa različitim zdravstvenim problemima.

 

Po licenci dr Ane Gifing sada iu Tivtu u poliklinici Mansa Medica dr Radmila Starčević učiniće i vama dostupan ovaj pregled i program.

 

Zakazivanje pregleda iz antiage programa, može se izvršiti pozivom na brojeve telefona: +38269570009, +38268521031.